Over BRAM.

BRAM. is dé onafhankelijke partner in lease. Oprichtster Danny Lindner-Wiersma is meer dan 16 jaar actief in de automotive en heeft diverse Sales & Management functies bekleedt bij premium merken zoals Audi, BMW, Volkswagen & Porsche. Persoonlijk, enthousiast, transparant, flexibel & kwaliteit zijn de kernwoorden welke van toepassing zijn op BRAM.

Ondanks de grote concurrentie in de auto en leasebranche weten wij toch een sterke groei te realiseren door onze persoonlijke marktbewerking en hoge service, met daarnaast scherpere leaseprijzen dan gebruikelijk in de leasebranche. Bij BRAM. komt persoonlijk contact op de eerste plaats en zijn wij altijd flexibel, snel en transparant!

Ook benieuwd wat BRAM. voor je kan betekenen?

Neem vandaag nog contact op via info@bramlease.nl of bel 010-761 82 90.

Mobiliteitsadviseur | Fleetmanagement | Leasingexpert

Besparen op leasen

Als BRAM. zorgen wij dat je als ondernemer kan besparen op mobiliteitskosten. Door onze jaren lange ervaring weten wij welke lease maatschappijen en dealer bedrijven de beste tarieven en condities bieden. Wij hebben andere en betere inkoop condities waardoor je kan besparen. Wij ontzorgen en denken graag met je mee en zorgen voor de beste deal.

Wagenparkbeheer

BRAM beheert voor diverse klanten het gehele wagenpark. Bram is in staat om het wagenparkbeheer over te nemen zodat jij je kan richten op de corebusiness van de organisatie. BRAM. helpt bedrijven bij het efficiënt inrichten van de mobiliteit. Het uitbesteden van het wagenparkbeheer kan je via BRAM. veel tijd & kosten besparen.

Financieren

BRAM. helpt je bij de financieringen voor jouw zakelijke (bedrijfs)auto’s. Wij kijken samen met jou naar de voordeligste financiering voor je wagenpark. Wij zijn de bank- en merkonafhankelijke leasepartner die zorgt voor besparingen op financieringskosten voor mobiliteit. BRAM. garandeert je scherpere tarieven en condities dan gebruikelijk in de markt.

Wil jij ook weten hoe wij voor kunnen besparen op je leasekosten?

Wat zeggen onze relaties:

Danny is een sympathieke vakvrouw die zich in een van oudsher mannenwereld meer dan staande houdt. Ik heb als opdrachtgever met Danny sinds heel veel jaren samengewerkt en weet dat wat ze zegt ook gebeurd.- (Klant)
Danny is salesgericht, dienstbaar, wil graag helpen en meedenken. Ze heeft veel ervaring, een prettige persoonlijkheid en is geïnteresseerd in mensen. En last but not least, ze is zeer betrouwbaar.- (Klant)
When I first got in contact with Danny (she called me), I basically told her to bugger off, because I was not looking for new suppliers. Today, the company she represents is a key supplier.- (klant)
Danny is betrouwbaar, kritisch wanneer het noodzakelijk is en analytisch waardoor haar inzicht ver reikt.- (klant)
Haar inzicht in doelgerichte (onafhankelijke) mobiliteitsoplossingen waar het gaat om wagenparken, groot of klein, en haar competentie tot het in beweging krijgen van mensen stelt haar in staat om voor ieder bedrijf mooie resultaten neer te zetten.- (Klant)
Danny is een eerlijke, duidelijke en consequente zakenpartner waarmee het prettig samenwerken is. In de ruim 5 à 6 jaar die wij hebben samengewerkt heb ik Danny leren kennen als een zeer gedreven, enthousiaste en betrokken zakenpartner die het commerciële vak vol overtuiging en plezier uitvoert. Het was goed zaken doen met Danny die haar afspraken en beloften altijd nakomt.- (klant)