Elektrische autos

Wil jij ook weten wat de beste elektrische auto’s van 2022 zijn? Vereniging Zakelijke Rijders heeft dit onderzocht het voor de verkiezing ‘EV van het jaar 2022’. Er zijn er maar liefst 36 merken en 67 modellen beoordeeld.

Wij als BRAM. kunnen al diverse modellen snel en zeer voordelig uit voorraad aanbieden. Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische lease auto neem dan contact op voor de beste lease tarieven.

Hieronder vind je de top 3 van de beste elektrische lease auto’s in het midden, hoge en topsegment.

De beste elektrische auto’s Midden segment

1. Fiat 500e

De populaire Fiat 500e wint als beste elektrische auto in het middensegment. Deze volledig elektrische winnaar scoort zeer goed op laadsnelheid en is aantrekkelijk geprijsd. Deze Fiat heeft een actieradius tot wel 460 kilometer in het stadsverkeer. Binnen enkele minuten snelladen heb je weer 50 kilometer bereik erbij. Compact en perfect voor al je dagelijkse stadsritten.

Fiat 500e lease deals

2. Opel Corsa-e

Zoek je een elektrische auto met een goede prijs-kwaliteit-verhouding? Dan is de stijlvolle Opel Corsa-e wat voor jou. Dit populaire model van Opel zit boordevol techniek en brengt je tot 359 kilometer (WLTP) zonder tussentijds te laden. Bovendien is de batterij weer voor 80% opgeladen in niet meer dan een halfuur snelladen. De Corsa-e is bekroond tot een van de beste elektrische auto’s van 2022. Wil jij een Opel corsa leasen wij garanderen je het beste vaste maand tarief. Neem contact op.

3. Peugeot e-208

De Peugeot e-208 scoort hoog in de lijst van beste elektrische auto’s. Dit model met sportief design heeft een elektrische actieradius tot 362 kilometer. Geniet van het rijcomfort van deze dynamische elektrische stadsauto. De populaire Peugeot e-208 is bovendien uit te rusten met de vernuftige rijhulp- en veiligheidssystemen. Bij BRAM. is dit een van het meest verkochte model en wij kunnen er nog diverse uit voorraad aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem dan snel contact op want de voorraad is beperkt

Peugeot E208 leasen

De beste elektrische auto’s Hoge segment

1. Kia EV6

De Kia EV6 wint als Elektrische Auto van het Jaar in het hoge segment. Deze elektrische crossover heeft een sterk design en een bereik tot maar liefst 528 kilometer. Bovendien heeft de EV6 zich in hoge laadsnelheid, een trekgewicht tot wel 1500 kg en uitstekende rijeigenschappen. Wil jij ook snel rijden in deze winnaar uit het hoge segment? Neem dan snel contact op.

2. Skoda Enyaq iV

de Skoda Enyaq iV is één van de betere elektrische auto’s in het hoge segment en zeer populair als zakelijke leaseauto. Hij scoort goed op rijeigenschappen, gebruiksgemak en heeft een rijbereik tot wel 537 kilometer (WLTP). Deze stoere elektrische SUV heeft ook nog eens een trekgewicht tot 1.200 kg. Een ruime elektrische leaseauto perfect voor het gezin maar ook een zakelijke winnaar. Bij BRAM. kunnen wij enkele Skoda’s uit voorraad aanbieden. Wil jij ook snel rijden neem dan contact op.

3. Tesla Model 3

Dit model is het succesnummer van 2021 en ook dit jaar op een mooie nummer 3 in de lijst van beste elektrische auto’s van 2022. Dit luxueuze model blinkt uit met zijn hoge laadsnelheid en grote rijbereik tot wel 614 kilometer. De Tesla met zijn minimalistische vormgeving staat garant voor ultiem rijplezier. Als BRAM. hebben wij al enkele honderden Tesla Model 3 mogen afleveren in 2021 en ook in 2022 is de order intake goed. Door de gunstige actie radius, voordelig in de bijtelling is de model 3 een aantrekkelijke optie voor veel leaserijders.

Elektrische auto prijzen, leasen, kosten, bijtelling l

De beste elektrische auto’s Top segment

1. Audi e-tron

De populaire Audi e-tron is ook dit jaar weer verkozen tot ‘EV van het Jaar’ in het topsegment. Met zijn actieradius tot 430 kilometer is hij ook ideaal voor lange afstanden. De e-tron scoort bijzonder goed op gebruiksgemak en de vanaf-prijs.  De e-tron biedt rijcomfort en een zeer ruim interieur. De vormgeving en lijnenspel zorgen ervoor dat de E-tron één van de mooiste is in zijn klasse. Een terechte winnaar die wij uit voorraad kunnen aanbieden tegen een special actie tarief. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

2. Porsche Taycan

Op nummer 2  van beste elektrische auto’s : de Porsche Taycan. Een zeer luxe elektrische sportauto met topprestaties en een range tot 484 kilometer. De Taycan blinkt uit met uitstekende rij-eigenschappen en gebruiksgemak. En met zijn gedurfde en gestroomlijnd design is hij een opvallende verschijning zoals wij van Porsche gewend zijn. Deze topper is snel, sportief en lust voor het oog. Wil je altijd al voordelig zakelijk een Porsche rijden dan moet je deze hebben. Erg schaars en zeer lange levertijden maar het wachten waard. Heb je er één nieuw of gebruikt gevonden en wil deze financial lease dan zijn wij je partner. Nergens anders voordeliger dan via BRAM.

3. BMW iX

Deze laatste winnaar in de top 3 is dan ook onze favoriet. Zoek je een zeer krachtige elektrische auto, waarmee je geniet van ultiem BMW rijplezier? De iX scoort goed op rijbereik en gebruiksgemak en blinkt uit met zijn trekgewicht tot 2.500 kg. De BMW iX model 2022 is nog veel beter en dikker uitgerust tov van het 2021 model en staat hoog in de lijst van beste elektrische auto’s in het topsegment. De ruimte, de hoge zit, het snelle laden en scherpe vanaf prijs maken hem onze favoriet. Zoals je weet zijn wij de specialist als het gaat om leasen van BMW en kunnen je dit model dan ook zeer scherp aanbieden. Neem contact op en laat je verassen over de mogelijkheden.

Bramlease

Subsidies, laadpalen of laadpassen wij kunnen je ontzorgen