Bedrijfswagens

BRAM is ooit begonnen met specialisme bedrijfswagens en tot op de dag van vandaag kunnen wij u deze scherper aanbieden dan gebruikelijk in de markt. Als lease specialist Fleetsales werken wij met alle merken bedrijfswagens en kunnen je deze zeer competitief aanbieden. Wil deze operationeel leasen of financial lease? wij kunnen je helpen met de beste oplossingen.

Wij als BRAM. kunnen diverse modellen snel en zeer voordelig uit voorraad aanbieden. Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagens en wil je deze leasen, neem dan contact op voor de beste lease tarieven.

De beste compacte bestelwagens

1. Volkswagen Caddy

De populaire volkswagen caddy komt al jaren als beste uit de bus. Hij is niet voor niets één van de meest gebruikte compacte bestelauto’s is. Omdat je optimale flexibiliteit zoekt. En… omdat je een bedrijfswagen wilt die voelt als een personenauto. Daarom kies je voor de Caddy Cargo. Deze vijfde generatie is vooruitstrevender en comfortabeler dan ooit. Van de slimme assistenten tot de ergoComfort-stoelen. Van de grotere laadruimte tot de bredere schuifdeuren. De caddy heeft het allemaal. Wil deze leasen neem dat contact op voor onze scherpe tarieven.

Bedrijfswagen leasen

2. Renault Kangoo

Zoek je een elektrische auto met een goede prijs-kwaliteit-verhouding? Dan is de stijlvolle Kangoo iets voor jou. Deze tekst verder aanvullen met informatie. Deze tekst verder aanvullen met informatie. Deze tekst verder aanvullen met informatie. Deze tekst verder aanvullen met informatie. Deze tekst verder aanvullen met informatie. Deze tekst verder aanvullen met informatie. Wil jij een Opel corsa leasen wij garanderen je het beste vaste maand tarief. Neem contact op.

3. Mercedes-Benz Citan

De Mercedes Benz Citan is een. Deze tekst verder aanvullen met informatie.Deze tekst verder aanvullen met informatie.Deze tekst verder aanvullen met informatie.Deze tekst verder aanvullen met informatie. BRAM. is dit een van het meest verkochte model en wij kunnen er nog diverse uit voorraad aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem dan snel contact op want de voorraad is beperkt

De Top 3 Elektrische bedrijfswagens

1. Mercedes Benz e-Vito

De populaire . Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Deze tekst verder invullen. Een terechte winnaar die wij uit voorraad kunnen aanbieden tegen een special actie tarief. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Mercedes Benz e-Vito Leasen

2. Volkwagen E-Crafter

Op nummer 2  van beste elektrische bedrijfswagens : de Volkswagen E Crafter. Dit is een faketekst en dient verder te worden ingevuld. Dit is een faketekst en dient verder te worden ingevuld. Dit is een faketekst en dient verder te worden ingevuld. Dit is een faketekst en dient verder te worden ingevuld. Dit is een faketekst en dient verder te worden ingevuld.  Heb je er één nieuw of gebruikt gevonden en wil deze leasen dan zijn wij je partner. Nergens anders voordeliger dan via BRAM.

3. Opel Zafira E

Deze laatste winnaar in de top 3 is bij ons de beste verkochte op dit moment. Dit is een tekst die verder moet worden aangevuld met meer informatie ed. Dit is een tekst die verder moet worden aangevuld met meer informatie ed. Dit is een tekst die verder moet worden aangevuld met meer informatie ed. Dit is een tekst die verder moet worden aangevuld met meer informatie ed. Dit is een tekst die verder moet worden aangevuld met meer informatie ed.

Bedrijfswagen, Bussen, Inbouw