Financial Lease

Financial Lease is een leasevorm waarbij uw bedrijfsauto’s worden gefinancierd. Wij werken met diverse banken en financieringspartners en garanderen je de beste tarieven. Je selecteert een nieuwe of gebruikte auto bij een willekeurige dealer en wij zorgen voor de beste financial lease voorwaardes.

De financiering kan voor het volledige of een deel van de aanschafwaarden, inclusief BTW tegen aantrekkelijkste condities. Voor deze leasevorm betaalt je een maandelijks bedrag inclusief BTW. Doordat je de BTW niet hoeft voor te financieren, heb je extra financiële ruimte.

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van BRAM. door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteer jij direct van diverse fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

De operationele zaken rondom de leaseauto kun je zelf regelen, maar kunnen ook door BRAM. worden verzorgd. Je kunt ervoor kiezen om verscheidene service componenten, zoals reparatie, onderhoud en banden door BRAM. laten beheren.

Aan het eind van het Financial Lease contract ben je als ondernemer eigenaar van de auto en ben je vrij deze door te rijden of te verkopen tegen de restwaarde.

 

Kenmerken van Financial Lease:

> Staat los van uw overige zakelijke financieringen

> Bepaal zelf de looptijd

> Zekerheid: een vast laag bedrag per maand

> Aan het einde van het contract dagwaarde over

 

Voordelen van Financial Lease:

> Eigenaar van de auto

> Vast laag maandbedrag

> Flexibiliteit

> Financiële voordelen

Financial Lease l Voor extra financiële ruimte