Partner in lease I operational lease, private lease & financial lease
[mgt_header_block_wp title=”Financial lease” align=”center”]

Financial lease is een leasevorm waarbij uw bedrijfsauto’s worden gefinancierd. Wij werken met diverse partners en garanderen u de beste tarieven. Uw selecteert een nieuwe of gebruikte auto bij een willekeurige dealer en wij zorgen voor de beste financial lease voorwaardes.

De financiering kan voor het volledige of een deel van de aanschafwaarden, inclusief BTW tegen aantrekkelijkste condities. Voor deze leasevorm betaalt u een maandelijks bedrag inclusief BTW. Doordat u de BTW niet hoeft voor te financieren, heeft u extra financiële ruimte.

De operationele zaken rondom de leaseauto kunt u zelf regelen, maar kunnen ook door BRAM. worden verzorgd. U kunt ervoor kiezen om verscheidene service componenten, zoals reparatie, onderhoud en banden door BRAM. laten beheren.

Aan het eind van het Financial Lease contract heeft u de keuze om de leaseauto voor een aantrekkelijke prijs over te nemen of in te leveren.

[mgt_header_block_wp title=”Kenmerken van financial lease:”]

> Staat los van uw overige zakelijke financieringen

> Bepaal zelf de looptijd

> Zekerheid: een vast laag bedrag per maand

[mgt_header_block_wp title=”Voordelen van financial lease”]

> Eigenaar van de auto

> Vast laag maandbedrag

> Flexibiliteit

> Financiële voordelen

[mgt_header_block_wp title=”FINANCIAL LEASE” subtitle=”Voor extra financiële ruimte.” align=”center” color=”white”]
[mgt_header_block_wp title=”De voordelen van Financial lease” align=”center”]

Financial lease geeft u extra financiële ruimte, doordat de voorfinanciering van de BTW door de leasepartner wordt gedaan. Deze ‘on-balance’ leasevorm biedt u nog een interessant voordeel, u profiteert onverkort van de investeringsaftrek.

× Hoe kan ik je helpen?