Calculator

Bereken het leasebedrag voor jouw zakelijke auto via de Bram Financial Lease Calculator

Heb je een mooie auto gevonden en wil je de leasekosten berekenen? Middels onze BRAM Lease Calculator maak je gemakkelijk een berekening voor het financial leasebedrag van jouw volgende zakelijke auto.

  1.  Vul het aanschafbedrag in
  2.  Vul in wat je als slottermijn wil betalen
  3.  Vul de gewenste looptijd in
  4.  Ontvang binnen 24 uur informatie de beste prijs en mogelijkheden

Starter of ZZP’er? Ook zonder jaarcijfers is acceptatie mogelijk.

En heb je liever persoonlijk contact, dan staan wij graag voor je klaar via telefoon of via ons contactformulier, of stuur een WhatsApp berichtje.

Wil je een full operational offerte aanvragen. Klik dan hier >>

Veel gestelde vragen:

Hoe bepaal ik de hoogte van de aanbetaling?

Je kan er als ondernemer voor kiezen om een aanbetaling te doen. Het voordeel van een aanbetaling is dat het maandbedrag van je gewenste auto lager is.

Toch kiezen de veel ondernemers ervoor om geen aanbetaling te doen. Op deze manier houden ze op korte termijn meer geld over voor investeringen die direct bijdragen aan bedrijfsgroei.

Hoe bepaal ik de hoogte van de slottermijn?

De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van je leasecontract nog openstaat. Dit bedrag mag je op maximaal 25% van de aanschafprijs zetten. Veel startende ondernemers vinden een hoog slottermijn interessant; want hoe hoger je slottermijn des te lager je maandbedrag is.

Wil jij een laag maandbedrag gedurende de looptijd van je leasecontract? Zet de slottermijn dan zo hoog mogelijk!

Wat is de beste leasetermijn?

De meeste ondernemers kiezen voor een leasetermijn van 60 maanden. Dit omdat het maandbedrag logischerwijze lager wordt wanneer je het totaalbedrag verspreidt over meerdere maanden.

Je kan ook kiezen voor de volgende leasetermijnen: 12, 24, 36, 48, 60 & 72 maanden. Aangezien de afschrijving in 5 jaar kan en je een financieel voordeel hebt bij elektrische autos over de 5 jaar 60 maanden is dit bij ons een van de meest gekozen opties.

Hoe kan ik mijn maandbedrag berekenen?

Het berekenen van het maandbedrag voor je auto doe je online met onze lease calculator. Vul de aanschafprijs, looptijd, slottermijn en aanbetaling in naar eigen wens en je ziet vervolgens direct het gewenste maandbedrag in de lease calculator. Heb je nog steeds vragen neem dan even contact op.

Kan ik met een BKR registratie leasen?

Een negatieve BKR-registratie kan betekenen dat je een betalingsachterstand hebt. Dit heeft in veel gevallen als gevolg dat je geen financial leasecontract kunt afsluiten.

– Als je een lopende negatieve BKR-registratie hebt (A-codering), kan je niet financial leasen bij ons.

– Als je een herstellende negatieve BKR-registratie (H-codering) hebt zijn er wel mogelijkheden om te leasen. Vaak wordt een klant met een H-codering wel gevraagd om een aanbetaling te doen om zo het risico van de bank te verlagen.

Deze aanbetaling verlaagt op zijn beurt weer het maandbedrag, omdat er in minder geld wordt gefinancierd.

Lease Calculator l Bereken hier de beste leasetarieven

Neem altijd even contact op voor de laatste & laagste tarieven