Partner in lease I operational lease, private lease & financial lease

Lease Nieuws

Audi Q8 Lease, Leasen, Voordelig, Beste, Snelste, Voordeliger, Leasedeal, deal
Audi, Q8

Audi Q8

Vandaag heeft de officiële bekendmaking plaatsgevonden in Shenzen, China, en heeft Audi deze officiële afbeeldingen van het voertuig vrijgegeven. Een high-riding broer of zus aan de A8 sedan, de Q8 draagt ​​een meer agressief ontwerp dan de Q7 SUV.

Read more

BMW X2 NIEUW
Bmw

BMW X2 – nieuwste lid van de X-familie

Op Zaterdag 3 maart werd in Nederland de nieuwe BMW X2 gelanceerd! En wij van BRAM. hadden de eer om deze als eerste in Nederland te mogen testen! De BMW X2 stond 3 maart te stralen in de mooiste en meest klantvriendelijke showroom van Nederland bij Breeman in Rotterdam. Wij van BRAM waren uitgenodigd om bij deze introductie aanwezig te zijn en mochten als eerste de witte winterse weg op.

Read more

VW UP GTI LEASE
Volkswagen

Volkswagen UP GTI

De Volkswagen up! GTI heeft alle kenmerken van een echte GTI. Hij is licht, heeft een krachtige motor, een sportief onderstel en is van binnen en van buiten aangekleed met opvallende GTI-details. De 85 kW/115 pk sterke up! GTI is per direct te bestellen, prijzen beginnen bij € 19.840*.

Read more

AUDI A5 LEASE
Audi

Audi A5

De vorm van de nieuwe Audi A5 is evolutionair, maar er zijn verbeteringen in de manier waarop de auto rijdt. Het lichaam is eigenlijk nieuw, ook al lijkt het er niet echt op: er is een nieuw front-end met een bredere grille, de xenon-koplampen zijn hoger gemonteerd en de zijkanten zijn gladder gemaakt.

Read more

BMW X7 LEASE
Bmw

BMW X7

BMW herinnert mensen over de aanstaande X7 SUV door enkele licht gecamoufleerde prototypen op een lopende band te laten zien. Afgaande op wat we kunnen zien aan de hand van de bovenstaande afbeeldingen,

Read more

Volkswagen

Volkswagen Retro

De komende Volkswagen ID Buzz- microbus zal je gezicht kunnen herkennen als je het nadert en het interieur precies zoals je het wilt aanpassen, dankzij het eerste gebruik van de kunstmatige intelligentie van Nvidia, dat gisteren op CES werd aangekondigd.

Read more

× Hoe kan ik je helpen?