Audi Q8 Lease, Leasen, Voordelig, Beste, Snelste, Voordeliger, Leasedeal, deal

Vandaag heeft de officiële bekendmaking plaatsgevonden in Shenzen, China, en heeft Audi deze officiële afbeeldingen van het voertuig vrijgegeven. Een high-riding broer of zus aan de A8 sedan, de Q8 draagt ​​een meer agressief ontwerp dan de Q7 SUV.

De voorkant wordt gedomineerd door de zeer grote en opvallende single-frame grille. De grille aan de voorzijde is echter nog meer uitgesproken dan in het concept; de achterkant krijgt een led-achterlichtstrip van volle breedte. Binnenin is er een sportief ontworpen dashboard met meerdere grote informatieschermen, waaronder de Virtual Cockpit-metercluster. Zelfs de verwarming / koeling wordt geregeld met een touchscreen dat dichter bij de versnellingshendel wordt geplaatst. Er is altijd een quattro-vierwielaandrijving, standaard 40/60 achterzijdig voorgespannen. De bodemvrijheid kan worden aangepast tot 10 inch/235mm, en adaptieve luchtvering is optioneel. Het systeem past de rijhoogte aan afhankelijk van de rijsituatie, met een bereik van can 80mm tussen de hoogste en laagste instelling. Vierwielbesturing is ook optioneel, waarbij de achterwielen maximaal 5 graden worden gedraaid. De Q8 maakt gebruik van een 48-volt zachte hybride setup als een topversie van een aandrijflijn, bestaande uit een lithium-ionbatterij en een riem-alternatorstarter in combinatie met een benzinemotor. Het kan tijdens het remmen maar liefst 12 kW vermogen terugwinnen en het zorgt voor een lange uitloop met de motor dicht. Over motoren gesproken, V6- en V8-diesels vormen nog steeds een groot deel van het vermogensportfolio van de Q8, afhankelijk van de markt. De Nederlandse verkoop van de Q8 begint in het derde kwartaal van 2018. Vanaf augustus al in de showroom en binnenkort bij ons te bestellen. De verwachtingen zijn groot dus reserveer hem snel. 

Wil jij de nieuwe Audi Q8 leasen? Neem dan contact op.