BMW X2 NIEUW

Op Zaterdag 3 maart werd in Nederland de nieuwe BMW X2 gelanceerd! En wij van BRAM. hadden de eer om deze als eerste in Nederland te mogen testen! De BMW X2 stond 3 maart te stralen in de mooiste en meest klantvriendelijke showroom van Nederland bij Breeman in Rotterdam. Wij van BRAM waren uitgenodigd om bij deze introductie aanwezig te zijn en mochten als eerste de witte winterse weg op.

Als BMW liefhebber was dit natuurlijk genieten. De BMW X2 is te vergelijken met de X1 maar toch in veel opzichten net weer anders. Met zijn eigenzinnig design pakt dit nieuwste lid van de X-familie brutaal de spotlight. Met zijn opvallende grille, de LED lichten en het merkembleem aan de zijkant is dit weer aanwinst voor het merk BMW. De nieuwe BMW X2 volgt helemaal zijn eigen weg – en laat dat ook zien. In combinatie met zijn dynamische lijnenspel verleent zijn extraverte vorm hem een uiterst sportief coupé-achtig karakter. Daarbij zorgen zijn indrukwekkende proporties en unieke innovatieve design voor een uitzonderlijke verschijning. Ideaal voor iedereen die graag nieuwe wegen inslaat.

Adembenemend al bij de eerste blik: de zelfverzekerde voorzijde met de krachtige bumper en de grote, driedelige luchtinlaten die voor nog betere koeling van remmen en motor zorgen. In de luchtinlaten geïntegreerde Air Curtains dragen bij aan een lagere luchtweerstand van de carrosserie.

Sportief totaalbeeld: de prominente wielkuiplijsten van Model M Sport X vormen een bijzonder dynamische omlijsting voor de spectaculaire wielen. Net als de markante dorpelverbreders tonen ze onmiskenbaar dat de BMW X2 een volwaardig lid is van de BMW X familie.

De BMW X2 maakt af waar hij aan begint: dat bewijzen ook de nieuwe panelen boven de dorpelverbreders. Deze vormen een naadloze verbinding tussen uitgevoerde wielkuiplijsten en zetten het krachtige samenspel van lak en decoratieve elementen consequent door tot aan de achterzijde.

Dynamiek tot in de details: de optionele M achterspoiler onderstreept de sportieve vorm van het langgerekte, coupé-achtige silhouet nog eens. Met zijn markante contouren is dit tegelijkertijd een extra blikvanger die de achterzijde van de BMW X2 met zijn grote spoorbreedte op perfecte wijze afrondt.

Consequent doorgedacht: de unieke vormtaal loopt door tot in de achterzijde. De bagageklep sluit naadloos aan op de bumper, waardoor een uitzonderlijk esthetische vorm ontstaat. Passend daarbij is de bagageklepgreep aan de buitenzijde onopvallend geïntegreerd in het BMW logo.

Het optionele tweedelige glazen panoramadak beslaat vrijwel de complete hemel van de BMW X2. Zo valt er extra licht in het interieur en ontstaat een fascinerend gevoel van ruimte. Het voorste deel kan traploos geopend worden.  Ondanks het winterse weer begin maart was het met een zonnetje echt genieten in de nieuwe X2.

Wil jij de nieuwe BMW X2 leasen? Neem dan contact op. Je rijdt al in deze fantastische nieuwe X2 vanaf 624,- euro per maand full operational lease!