BMW X7 LEASE

BMW herinnert mensen over de aanstaande X7 SUV door enkele licht gecamoufleerde prototypen op een lopende band te laten zien. Afgaande op wat we kunnen zien aan de hand van de bovenstaande afbeeldingen,

lijkt de X7 grotendeels op het concept X7 iPerformance dat het bedrijf eerder dit jaar op de autosalon van Frankfurt debuteerde.

De styling-mensen van BMW injecteerden wat stero├»den in de X7’s nierboongrille en vonden het blijkbaar goed genoeg om de productieversie te gebruiken. Het panoramische schuifdak, de koplampen en achterlichten lijken ook over te worden gedragen van concept tot preproductie.

BMW heeft het niet over de aandrijflijn van de X7, maar het is gemakkelijk te raden dat hij een vergelijkbaar motoraanbod zal hebben als zijn sedan-broer of zus. Dat betekent dat er waarschijnlijk een 4.4-liter V8 naast de instapmodel 3.0-liter straight-six zal zijn. Het X7-concept had een hybride aandrijflijn – we verwachten dat iets soortgelijks in de productieversie verschijnt. De V12 blijft misschien in het stof hangen, maar we zullen moeten afwachten of er een ultra-luxe model verschijnt.

Deze prototypen van SUV gaan op pad om extreme weersomstandigheden uit te testen in Death Valley en Scandinavi├ź en lopen door de certificeringwringer voordat de fabriek in Spartanburg, South Carolina, de productie opvoert. Verwacht in de komende maanden productie X7’s te zien, samen met meer prijsinformatie en informatie over aandrijflijnen.